fredag, mars 30, 2007

Gulp...

Hjälp. Någonting har hänt med bloggen... Hela högerkolumnen har förflyttats ned och jag har ingen aning om hur jag fixar den. Får klura på saken när jag firat färdigt körkortet! Jag och systern (som ordnat en tokmysig SPA-kväll) dricker mousserande jordgubbsvin och skålar över våra triumfer. Hon har fått en ny tjänst och landat ett trevligt, nytt bonusavtal. Mycket nice!

6 Comments:

Blogger Camillas lockar said...

Högerkolumnen ser jättebra ut.
Skål!

8:31 em  
Anonymous Anonym said...

Högerkolumnen ser bra ut här med! Dock kan det bli så om man lägger in ett foto som är för brett, men det kanske du inte hade gjort?

Sen tänkte jag höra med dig om du har en liten banner 88x31 pixlar? Länkar på min sida med banners och jag skulle vilja ha med dig...

Kramar

9:37 em  
Blogger sandra said...

Camilla:

Skönt att det ser bra ut för dig... Här ekar det tomt till höger, ha ha.

Rebecca:

Såklart vill jag vara med bland dina banners. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vad det är för något, ha ha. Är det en bild?

Här avslöjas att jag inte har sådär supermycket koll, utan låter blogger serva mig med det enklaste enkla...

Kram

8:21 fm  
Anonymous Anonym said...

det brukar vara inlagda foton som ställer till det när det blir så... här ligger din högerkolumn långt ned med... men det försvinner när bilden minskas eller går till äldre inlägg :-)

*kramen*
jenny

8:31 em  
Anonymous Anonym said...

Ja en banner är en bild som man använder att länka till andra med. Kika in på min blogg under www så förstår du vad jag menar. Ville ha med dig, så jag gjorde en banner till dig. Du hittar den där, eller så kan du hämta den på: www.rebeccas.se/bilder/sandrasvarld.gif
Hoppas du gillar den.
Kramar

11:48 em  
Blogger sandra said...

Jenny:

Ja, det är nog nån bild som ställt till det misstänker jag... Ska prova att fixa och dona lite med min inlägg, så får vi se om det blir bättre.

LYCKA TILL MED PRAKTIKEN NU!!!

Kramisar

Rebecca:

Nejmen vad gullig du är!!! Det var verkligen en jättefin banner. Kul, kul. Du är himla duktig du med bilder och koder och sånt, jag borde verkligen lära mig ;-)

Kramisar

9:18 fm  

Skicka en kommentar

<< Home