lördag, september 23, 2006

Partytime!

Ikväll är det dags att fira makens födelsedag med ett toppentrevligt kalas hemma hos oss! 12 personer blir vi och vi ska bjuda på mat och dryck och hela faderullan :-) Så då är det inte svårt att räkna ut vad jag pysslar med idag, om man känner mig... Lagar mat såklart! Stekar skall stekas, sallad ska blandas och grädde skall vispas. Och städas, pyntas och fixas skall det också. Kul, men något utmattande...puh!

Utöver detta kära arbete har jag idag tränat i sammanlagt 2 timmar! Promenad till gymet på 30 minuter, stentufft pass Body Kombat och sen promenad hem. Kroppen ville inte alls ta mig upp för trapporna hemma och det blev till akutäta lunch för att rädda vad som räddas kunde.

Imorgon är det dags för den "riktiga" födelsedagen och då får jag äntligen, äntligen avslöja min hemlis från Isa! Åh, det ska bli så spännande att se vad han tycker, maken... Då blir det också promenad på Djurgården och lunch på Rosendahls Trädgårdar. Härliga tider helt enkelt! Nä, nu blir det däremot att slänga sig i duschen och ställa in 4 kg stek i ugnen.