torsdag, september 07, 2006

En månad går så fort...


Har man tråkigt får man roa sig själv med dagdrömmande. För endast en månad och två dagar sen, upplevde jag den bästa dagen i mitt liv hittills.
Jag och min man fick den dag vi drömt om i mer än ett och ett halvt år och allt blev helt fantastiskt hela dagen. Ett otroligt minne för livet!

Fotot ovan är taget under vår första dans. En speciell känsla att dansa helt själva, omringade av alla fina släktingar och vänner.

2 Comments:

Blogger Snäckan said...

Åhå, var du så nygift! Då är det ju på plats med ett stort GRATTIS! Vet inte om du sett att jag för tillfället planerar min systers bröllop som ska gå av stapeln den 16 sept. Har du några bra tips att dela av dig med så tar jag gärna emot dem!

6:44 em  
Blogger sandra said...

Åh TACK så jättemycket! Javisst, jag är helt färskt nygift. Har inte sett att du är i planeringstagen, men ska såklart följa utvecklingen på din blogg!

Det viktigaste tipset jag har är att inte hetsa upp sig och stressa över småsaker som detaljer i dekorationer etc. Det märker man ändå inte den stora dagen! Sen skulle jag tipsa dig om att påminna din syster om att verkligen stanna upp i stunden under dagen och NJUTA av allt.

Fråga gärna på om du undrar nåt annat konkret!

Kram Sandra

9:14 em  

Skicka en kommentar

<< Home